Nationale Bomenbank Zuidoost-Nederland bv

2013 was het begin van de samenwerking tussen Nationale Bomenbank bv en Kuppen boomverzorging bv. Door de ontwikkeling van meer specialisme en een groter werkgebied van Kuppen boomverzorging in met name de provincies Gelderland, Brabant en Limburg is besloten om per 1 januari 2018 de naam Kuppen boomverzorging bv te wijzigen in Nationale Bomenbank Zuidoost-Nederland BV, die gevestigd blijft in Mill.

Nationale Bomenbank heeft als ambitie om vanuit klantvriendelijkheid, oog voor het milieu en efficiency dicht bij haar opdrachtgevers gevestigd te zijn. De uitwerking daarvan is het oprichten van zelfstandige vestigingen door het land zodat een landelijk dekkend netwerk ontstaat. De naamswijziging van Kuppen boomverzorging bv naar Nationale Bomenbank Zuidoost-Nederland bv is daar een uiting van.

Door de naamswijziging wordt de in 2013 ingezette synergie verder doorontwikkeld: uitwisselen van elkaars specialismen, kennisvelden, medewerkers en machines, kortom samen nog sterker worden in bomen en met recht boomspecialisten zijn. Maar wat voor u, als onze relatie, zeker zo belangrijk is, wij blijven betrokken en zijn met onze vestiging bij u in de buurt. De naam verandert, maar de medewerkers blijven!

Daarnaast hebben wij per 1 januari 2018 een nieuw aanspreekpunt aangesteld. Bas de Niet zal zijn ETW carrière bij Kuppen vervolgen als accountmanager voor Nationale Bomenbank Zuidoost-Nederland bv en vormt samen met bedrijfsleider Twan Verhoeven het gezicht. Bas is te bereiken op telefoonnummer 06-46241981 of per e-mail b.deniet@nationalebomenbank.nl.   

Bovenstaande past binnen de strategie van onze groep van bedrijven om als landelijk werkende boomspecialisten, samen met onze opdrachtgevers, te werken aan de klimaatbestendige en gezonde leefomgeving van morgen.